در حال بارگذاری فایل ...
پیش‌سفارش می‌پذیریم
جستجوی محصولات ...

پودر سوخاری پروتئین آبی
به سبد خرید افزوده شد!
ناموجود
۱۳۹,۸۰۰
۱۰٪
۱۲۵,۸۲۰ تومان
پودر سوخاری پروتئین آبی

۵۰۰ گرمی

پودر زردچوبه
به سبد خرید افزوده شد!
ناموجود
۶۹,۸۰۰
۶٪
۶۵,۶۱۲ تومان
پودر زردچوبه
زردچوبه گیاهی است از خانواده زنجبیل به ارتفاع حدود یک متر و نیم که دارای ساقه متورمی است. گلهای زردچوبه به صورت سنبله و به رنگ سبز مایل به زرد می‌باشد. زردچوبه در هندوستان و چین و نقاط حاره زمین می‌روید. از کنار برگهای غلاف در قاعده ساقه ، شاخه‌ های کوچک و استوانه‌ ای شکل ضخیمی خارج می‌شود که به صورت مورب در زمین فرو رفته و هر یک ایجاد ریشه می‌کنند و مرتبا پایه‌ های جدیدی بوجود می‌آورند. برای رویش نیز به محیط و آب و هوای مرطوب بارانی و دمای در حدود بیست _سی درجه سانتیگراد نیازمند است البته این گیاه در برخی مناطق بصورت خودرو وجود دارد.نحوه تهیه پودر زردچوبقسمت مورد استفاده این گیاه ، ساقه زیرزمینی آن است که پس از خارج کردن از زمین تمیز کرده و ریشه‌ های آنرا جدا می‌کنند و در آب جوش قرار می‌دهند و پس از تمیز کردن به مدت چند روز آنرا خشک می‌کنند. زردچوبه رنگ زرد یا خاکستری مایل به قهوه‌ای دارد بوی آن معطر و طعم آن تلخ است. پودر زردچوبه دارای عطر و طعم گرم و تلخ مانند فلفل سیاه است.زردچوبه گیاهی با نام علمی Curcuma longa از گیاهان رده زنجبیل وارها «Liliopsida» است که آن را اغلب در دسته راسته زنجبیل ها « Zingiberales » و همینطور تیره زنجبیلیان « Zingiberaceae» و گونه زردچوبه ای ها «Curcuma» نیز جای می‌دهند.زردچوبه گیاهی چند ساله و بومی هندوستان است. این گیاه در دمای ۲۰ تا ۳۰ درجه سانتی گراد در محیطی مرطوب و پر باران رشد میکند. ساقه های زیر زمینی (ریزوم ها) پس از جمع آوری در آب جوش ، جوشانده می شود. پس از خشک کردن ، پودر شده و به عنوان ادویه پرکاربرد وارد بازار مصرف می شود.این فراورده گیاهی حاوی ترکیباتی کورکومینوئید می باشد که فعال ترین ترکیب آن کورکومین است که خاصیت ضد التهابی و آنتی اکسیدان بسیار قوی دارد. این گیاه در کشورهای جنوب شرقی آسیا نیز رشد می کند. گیاه زردچوبه را میتوان به صورت گیاه تازه و یا پودر شده مصرف کردرنگ نوع مرغوب زردچوبه زرد مایل به نارنجی است. از این ادویه برای معطر و خوش رنگ کردن غذا استفاده می شودقیمت زردچوبه:قیمت زردچوبه بستگی به میزان مرغوبیت و کیفیت این محصول دارد . هر چه عیار مرغوبیت زردچوبه بیشتر باشد ، قیمت آن در بازار بالاتر است. زردچوبه بخش عمده پودر کاری را تشکیل می دهد. بنابر این اهمیت این ادویه در سفره ایرانی خیلی زیاد است. خرید و فروش زردچوبه در بازارهای ایران رواج زیادی دارد و معمولاً به صورت فروش عمده ادویه جات خریداری می شود.برخی انواع ارزان پودر زردچوبه ممکن است حاوی افزودنی های غیر قانونی مانند نشاسته گندم باشند که مصرف آنها موجب شکل گیری نشانه هایی نامطلوب در افراد مبتلا به عدم تحمل گلوتن خواهد شد نیز باشند که در برچسب مواد تشکیل دهنده به آنها اشاره ای نشده است.زردچوبه ادویه‌ای است که شکل طبیعی آن تا حدودی شبیه زنجبیل است ولی وقتی به صورت پودر درمی آید، رنگ مشخصی که مخلوطی از زرد و نارنجی است پیدا می کند.موارد مصرف ادویه زردچوبه:

گرد زردچوبه در آشپزی کشورهای جنوب آسیا نقش مهمی دارد. تا این اواخر در بریتانیا از زردچوبه تنها در یکی از غذاهای هندی که با گوشت مرغ تهیه می شود ( تیکا ماسالا) و بریتانیایی ها به آن علاقه فراوانی دارند استفاده می‌شد.

در بسیاری از محصولات مانند نوشیدنی های کنسرو شده، محصولات پخته شده، محصولات لبنی، بستنی، ماست، کیک زرد، آب پرتقال، بیسکویت، رنگ پاپ کورن، غلات، سس و ژلاتین از آن استفاده می شود. زردچوبه جزء اصلی پودر کاری است. معمولا در فرم خشک و پودری استفاده می شود، زردچوبه هم مانند زنجبیل به صورت تازه نیز استفاده می شود.

پودر زردچوبه ای خوب است که رنگ زرد یکنواخت داشته باشد و از الک به راحتی رد شود و بوی نم و کهنگی ندهد

خواص دارویی ادویه زردچوبه پروتیین آبی:زردچوبه غنی از ویتامین های نظیر  ویتامین c ویتامین b۶ و همچنین مملو از آهن و پتاسیم است.گرفتگی و انسداد صدا را باز می‌کند و برای تمیز کردن کبد بکار می‌رود.مخلوط یک قاشق غذاخوری زردچوبه و یک قاشق انیسون و سرکه برای درمان یرقان مفید است.برای رفع دندان درد آنرا در دهان انداخته و بجوید.زردچوبه بهترین داروی ضد تورم است و در اروپا و آمریکا از آن بدین منظور استفاده می‌کنند که می‌توان از سه فنجان دم کرده زردچوبه در روز و یا مقدار ۲ کپسول سه بار در روز استفاده کرد.برای خشک کردن زخمها و رفع درد آنها می‌توان گرد خشک زردچوبه را روی آنها ریخت.زردچوبه بادشکن ، تصفیه کننده خون ، تب‌ بر ، محرک و انرژی‌ زا می‌باشد.زردچوبه برای رساندن دمل نیز مفید است.خانم‌ هائی که عادت ماهیانه آنها نامنظم است برای تنظیم آن باید از زردچوبه استفاده کنند.از زردچوبه برای درمان کمر درد ، پشت درد و سینه درد نیز استفاده می‌شود.برای درمان اسهال و اسهال خونی حتما از دم کرده زردچوبه استفاده کنید.زردچوبه در قدیم برای درمان رماتیسم و سل بکار می‌رفته است.برای درمان التهاب لثه ، زردچوبه را دم کرده و آنرا قرقره کنید.زردچوبه از سرطان جلوگیری می‌کند بنابر این حتما سعی کنید که در غذاها از زردچوبه استفاده کنید.عوارض جانبی ادویه زردچوبه:

ممکن است برخی از افراد به زردچوبه حساسیت داشته باشند مخصوصا واکنش های آلرژیک به این ادویه زیاد گزارش شده است بویژه هنگامی که در معرض تماس با پوست قرار می گیرد می تواند باعث خارش شود.

مصرف دوز بالای این گیاه می تواند باعث بروز موارد زیر شود :

  •   حالت تهوع
  •   اسهال
  •   افزایش خطر خونریزی
  •   انقباضات هیپرآلژیک کیسه صفرا
  •   فشار خون پایین
  •   انقباضات رحم در زنان باردار
  •   افزایش جریان قاعدگی

افرادی که داروهای خاصی مصرف می کنند، هنگام استفاده از زردچوبه در غذا یا مکمل آن باید مراقب باشند زیرا زردچوبه ممکن است با داروی های ضد انعقادی مانند آسپرین، کلوپیدوگرل و وارفارین تداخل داشته باشد ، همچنین می تواند با داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی (NSAIDs) نیز تداخل ایجاد نماید.

یک قاشق غذاخوری (هفت گرم) زردچوبه شامل:
  • ۲۳٫۹ کالری
  • ۴٫۴ گرم کربوهیدرات
  • ۰٫۵ گرم پروتئین
  • ۰٫۷ گرم چربی
  • ۱٫۴ گرم فیبر
  • ۰٫۵ میلی گرم منگنز
  • ۲٫۸ میلی گرم آهن
  • ۰٫۱ میلی گرم ویتامین B
  • ۱۷۰ میلی گرم پتاسیم
  • ۱٫۷ میلی گرم ویتامین C
  • ۱۳ میلیگرم منیزیم
پودر دارچین
به سبد خرید افزوده شد!
ناموجود
۵۹,۸۰۰
۶٪
۵۶,۲۱۲ تومان
پودر دارچین

اسم دارچین Cinnamon از کلمه عربی Kinnamon مشتق شده و در مراسم مذهی یهودیان بکار می رفته است

دارچین نوعی ادویه‌‌ مقوی است که به‌خاطر تأثیراتش در سلامت بدن از دیرباز جایگاه ویژه‌ ای در طب سنتی داشته است. امروزه نیز با کشف خواص درمانی گسترده‌ آن در بسیاری از کشورها مورد استفاده قرار می‌‌گیرد. بر اساس تحقیقات بین ۲۶ دارویی که منشأ گیاهی دارند، دارچین بالاترین رتبه را در جلوگیری از اکسید شدن سلول‌ های بدن داراست. بو، مزه و رنگ بی‌ نظیر دارچین، به‌ خاطر بخش روغنی درختی‌ است که دارچین از آن گرفته می‌شود. خواص دارویی دارچین حاصل از پوست درخت دارچین است. پوست درخت دارچین حاوی موادی است که در درمان بسیاری از بیماری‌ ها مؤثرند. البته برای اینکه خواص دارویی دارچین حفظ شود، ترکیب شیمیایی آن باید دست‌ نخورده باقی بماند.

نحوه تهیه ادویه دارچین:

درختچه دارچین درختی است کوچک، به ارتفاع ۵ تا ۷ متر که از تمام قسمت‌های آن بویی مطبوع استشمام می‌شود. گلهای این ادویه در فاصله ماه‌های بهمن تا اوایل فروردین ظاهر می‌شود. برگ این درخت سبز سیر و دارای گلهایی به رنگ سفید است. دارچین بومی سری‌ لانکا و جنوب هند است و پوست درختچه آن به عنوان ادویه بکار می‌رود. سابقه مصرف و شناسائی آن به مصر باستان و به حدود دو هزار سال قبل از میلاد بر می‌گردد. اما آنچه که در تاریخ به دارچین چینی مشهور شده در حقیقت نوعی از دارچین به نام Cinnamon Aromaticum یا Cassia است که بومی چین بوده و به صورت درخت ۲۰ الی ۳۰ متری است که از پوست درخت به عنوان دارچین استفاده می‌شود. ورود دارچین به اروپا از دو طریق بندر اسکندریه در مصر و نیز از طریق بازرگانان پرتغالی در قرن ۱۵ و ۱۶ میلادی بوده‌است.

بعد از دو سال که از کاشت درخت گذشت آن را از نزدیک زمین قطع کرده و در سال آینده شاخه‌ هائی را که از کناره تنه اصلی رشد کرده بریده و پوسته آن را خارج کرده و بلافاصله خشک می‌کنند و سپس در قطعات ریز بریده و فروخته می‌شود. در مورد نوع دارچین چینی از پوست بیرونی استفاده می‌شود.

کاربرد پودر دارچین:

دارچین در بیشتر کشورها به عنوان ادویه، چاشنی غذا و شیرینی‌ ها مصرف می‌ شود. در ایران کاربرد زیادی در قنادی (مغازه)‌ها به صورت عصاره، اسانس و گَرد دارد. گَردِ دارچین در تزئین شُله زرد و به ویژه غذای نذری مثل خورش قیمه ، حلیم گندم و خورش مرغ استفاده می‌شود.

دارچین که در بسیاری از نان‌ ها و شیرینی‌ ها به عنوان ادویه استفاده می‌شود به عنوان ماده ضد کپک در بسته‌ بندی مواد غذایی استفاده خواهد شد. با وجود شیرینی و عطر موجود در این ماده، دارچین می‌تواند عامل نابودی میکروب‌ ها شود. این ماده در مصر باستان در مومیایی کردن مورد استفاده قرار می‌گرفته است.

دو نوع دارچین وجود دارد:

۱ – دارچین کاسیا: که به آن دارچین معمولی می‌گویند و نوعی است که بیشتر مردم از آن استفاده می‌ کنند.

۲ – دارچین سیلان: که به آن دارچین واقعی می‌گویند و طعمی سبُک‌ تر داشته و تلخی‌ اش نیز کمتر است.

دارچین کاسیا، بیشتر در فروشگاه‌ ها یافت می‌شود و نسبت به دارچین سیلان، بسیار ارزان‌ تر است. مصرف دارچین کاسیا در مقادیر کم خطری ندارد اما مصرف زیاد آن می‌تواند مشکلاتی برای سلامتی ایجاد کند، زیرا حاوی مقادیر زیادی از ترکیبی به نام کومارین است. سایت پوپونیک دارچین کاسیا را ارائه می دهد.

خواص ادویه دارچین:

به گفته محققان ، از بین ۲۶ ادویه و گیاه دارویی پر استفاده در جهان ، دارچین رتبه اول را از لحاظ دارا بودن آنتی اکسیدان ها دارد. ترکیبات خاصی که در دارچین وجود دارد (ترکیبات پلی فنلی ، فلاونوئیدها ، انواع آنتی اکسیدان ها ) باعث شده است که دارچین به عنوان مفیدترین ادویه برای اهداف ضد التهابی ، ضد دیابت، ضد میکروبی، تقویت سیستم ایمنی بدن ، جلوگیری از انواع سرطان ها ، پیشگیری از بیماری های قلبی و … مورد استفاده قرار گیرد . یکی از خواص دارچین ، کاهش کلسترول ، تری گلیسیرید و همچنین کاهش فشارخون بالا است . همین خاصیت باعث می شود که این ادویه پرطرفدار ، تاثیر زیادی در پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی داشته باشد . یکی از نکات جالب در خاصیت دارچین برای کاهش چربی خون این است که دارچین کلسترول بد خون (LDL) و همچنین تری گلیسیرید خون را کاهش می دهد ولی تاثیر چندانی برای کاهش کلسترول خوب (HDL) ندارد . به واسطه اینکه دارچین فشار خون را کاهش می دهد ، می تواند از سکته مغزی و حمله قلبی نیز پیشگیری کند .

دارچین گردش خون بدن را بهبود بخشیده و توانایی بدن برای بازسازی بافت ها درآسیب های احتمالی را افزایش می دهد .

مضرات ادویه دارچین:
  • دارچین به دلیل داشتن طبیعت گرم می‌تواند در افراد گرم مزاج با عوارضی چون خشکی پوست، خارش بدن، گرگرفتگی، خارش گوش و گلو و … همراه باشد، لذا باید با توجه به مزاج مصرف شود.
  • مصرف مقادیر زیاد دارچین،‌ باعث تپش قلب،‌ بی‌خوابی و افسردگی می‌ شود.
  • اثرهای مضر مصرف زیاد دارچین، عبارت است از، التهاب یا ورم کردن پوست، زخم ها و ترک های گوشه دهان و سوزش معده. دارچین، از لخته شدن خون جلوگیری می کند اما زیادی آن در خون باعث بروز مشکل های خونی و گردش خون می شود به ویژه اگر با داروهایی مانند آسپرین که باعث رقیق شدن خون می شود مصرف شود مشکل را ۲ برابر می کند.
  • اکثر متخصصین زنان و زایمان توصیه می کنند زنان باردار از مصرف دارچین و فراورده های آن در طول دوران بارداری، حتی به مقدار خیلی کم خودداری نمایند. چرا که می تواند منجر به زایمان زودرس شود.
  • به طور کلی مصرف ادویه ها از جمله دارچین در دوره شیردهی باعث ناراحتی معده نوزاد می شود و باید محدود شود. معده درد، اسهال یا استفراغ نشانه این است که سیستم گوارشی کودک به این نوع غذاها حساس است.
در هر صد گرم پودر دارچین:
  • آب ۱۰ گرم
  • پروتئین ۴ گرم
  • چربی ۱٫۲ گرم
  • قند ۲٫۲ گرم
  • انرژی ۲۴۷ کیلوکالری
  • کلسیم ۱ گرم
پودر سماق قرمز
به سبد خرید افزوده شد!
ناموجود
۵۹,۸۰۰
۶٪
۵۶,۲۱۲ تومان
پودر سماق قرمز
سماق در قدیم سماک تلفظ می شده، در حقیقت درزبان فارسی به آن سماک و در عربی به آن سماق می گویند. سماق درختچه کوهستانی می باشد و دارای میوه های خوشه ای می باشد، دارای دو رنگ قرمز و قهوه ای می باشد و بعد از رسیدن ترش می شود. بعد از کوبیده شدن به عنوان چاشنی با غذاها مصرف می شود.سماق قرمز یکی از ادویه ها و طعم دهنده ها می باشد. این ادویه یکی از پر کاربردترین ادویه های دارویی می باشد. دارای ترکیبات بسیار قدرتمند و بالایی می باشد و با بسیاری از بیماری ها مقابله می کند.سماق قرمز بیشتر در نواحی آذربایجان رشد می کند و به دلیل داشتن پوسته بیشتر دارای رنگ روشن تر می باشد و مرغوب تر است.سماق در مناطق مدیترانه، جنوب ایتالیا و آسیای شرقی و مخصوصا ایران رشد می کند. سماق برای ما ایرانیان یکی از اجزای تشکیل دهنده سفره هفت سین می باشد. در یونان قدیم برای رنگ آمیزی پارچه های پشمی استفاده می کردند و همچنین در کشور ایتالیا از سماق برای رنگ کردن چرم استفاده می کردند.در بعضی از کشورها از نوشیدنی سماق برای تسکین درد معده و اختلالات گوارشی استفاده می کنند. از نظر طب سنتی طبع سماق سرد و خشک می باشد. دارای ویتامین ث، تانن فراوان و آنتی اکسیدان بالا می باشد.در ایران و ترکیه از پودر سماق برای تهیه انواع کباب، ساندویچ و سالاد استفاده میشود.خواص درمانی سماق قرمز:سماق قرمز پروتیین آبی سرشار از ویتامین ث و آنتی اکسیدان بسیار بالا می باشد و آنتی اکسیدان موجود در سماق قرمز باعث محافظت بدن از آسیب رادیکال های آزاد می شود. به همین دلیل برای درمان بیماری های قلبی، سکته مغزی و دیابت نقش بسیار مهمی دارد.خواص ضد التهابی سماق قرمز باعث تسکین ورم مفاصل، کاهش التهاب پوست و رفع مشکلات تنفسی مثل برونشیت، سرماخوردگی و آنفلانزا می شود.سماق قرمز خواص ضد میکروبی دارد و به همین دلیل می تواند با باکتری های سالمونلا مبارزه کند. به همین دلیل می توان سبزیجات و میوه ها را با آب مخلوط شده با سماق شستشو دهید. در طب سنتی خاصیت ضد میکروبی سماق از مهمترین خاصیت آن می باشد.سماق قرمز برای بیماران دیابتی بسیار مفید می باشد، زیرا زمانی که گلوکز با پروتئین های ضروری بدن ترکیب می شود، ساختار شیمیایی و عملکرد این پروتئین ها را تغییر می دهد. سماق قرمز تا ۸۰% از بروز این مشکل جلوگیری می کند.برای درمان دندان درد مورد استفاده قرار می گیرد. اشتها را تحریک می کند. ادرار آور است. تب را پایین می آورد. برای درمان بیماری های روماتیسمی و نقرس بسیار مفید می باشد. تصفیه کننده خون می باشد.تانن فراوانی که در سماق وجود دارد باعث می شود که آن قابض و پاک کننده معده باشد.از خونریزی معده جلوگیری میکند. تهوع و بی اشتهایی را از بین می برد. درد معده و زخم معده را درمان می کند.ویتامین ث موجود در سماق باعث تقویت لثه و دندان می شود.اسهال و اسهال خونی را از بین می برد.آنتی اکسیدان بالای سماق قرمز به سم زدایی کبد و درمان کبد چرب، کمک بسیاری می کند. دیگر اینکه مصرف سماق هپاتیت B را درمان می کند.تانن های موجود در سماق باعث کاهش کلسترول و چربی خون می شود و به جلوگیری از بیماری های قلبی کمک می کند.ویتامین ث بالای موجود در سماق و دمنوش سماق باعث چربی سوزی در بدن می شود.استفراغ و حالت تهوع از مشکلات دوران بارداری می باشد. نوشیدن پودر سماق با زیره در آب سرد این مشکل را بر طرف می کند.به کاهش خونریزی در دوران قاعدگی کمک می کند.سماق و آب سماق برای درمان بوسیر و هموروئید بسیار مفید می باشد.یکی از بیماری ها پوکی استخوان می باشد و با افزایش سن این بیماری بیشتر می شود. مصرف سماق به جلوگیری از این بیماری کمک می کند.سرماخوردگی، گلودرد و آنفلانزا را از بین می برد.برای درمان بیماری سل و آسم بسیار مفید می باشد.خواص سماق برای پوست و مو:سماق دارای مقادیر زیادی ویتامین C می باشد که باعث کاهش چروک پوست شده و به جوان سازی پوست صورت کمک زیادی می کند.برای درمان لک های سفید و قهوه ای پوست صورت، جوشانده برگ، ریشه و ساقه سماق را به لکه های سفید و قهوه ای پوست بمالید.ترکیب سماق و جوش شیرین بر روی کهیر تاثیر زیادی دارد.عوارض مصرف سماق:کسانی که به مصرف آجیل حساسیت دارند باید در مصرف سماق دقت لازم را داشته باشند. زیرا ممکن است باعث آلرژی برای آن ها بشود.انواع زینتی سماق سمی می باشد و از مصرف آن خودداری شود، زیرا باعث ایجاد خارش در پوست می شود. فقط می توان سماق را به صورت خشک مصرف کرد.اگر چه برای درمان معده بسیار مفید می باشد، ولی افرادی که دچار حساسیت معده هستند نباید سماق مصرف کنند.سماق برای تهوع در دوران بارداری مفید است ولی برای مصرف آن باید حتما با پزشک مشورت کنید.مصرف بیش از حد سماق باعث ایجاد یبوست در بدن می شود.توجه: اگر می خواهید که برای مدت زمان طولانی از سماق نگهداری کنید، آنرا در ظروف آلومینیومی یا شیشه ای دور از نور آفتاب و رطوبت نگهداری کنید، زیرا درمحیط باز خواص و کیفیت خود را از دست می دهد.
پودر آویشن
به سبد خرید افزوده شد!
ناموجود
۶۹,۸۰۰
۶٪
۶۵,۶۱۲ تومان
پودر آویشن

آویشن نوعی ادویه است که از درختچه های وحشی به دست می آید. استفاده از آویشن محبوبیت زیادی بخصوص در میان ایرانیان دارد. آویشن حدود ۳۵۰ گونه دارد. در ایران ۱۴ گونه گیاه معطر و چند ساله دارد در مناطق مختلف ایران این گیاه با اشکال متفاوت می روید که با اسامی محلی متفاوتی شناخته می‌شود . در کتاب های طب سنتی فارسی هم با اسامی “حاشا “، “اوشن ” و ” صعتر الحمیر ” به این گیاه اشاره شده است . عطر و بوی آویشن با گیاهی به نام oregano ارگانو بسیار شبیه هم است ، البته از یک خانواده هم هستند . از آویشن میتوان به جای اورگانو در ادویه جات برای تهیه غذا ها استفاده نمود. از آویشن برای درمان و بهبود بیماری ها و همچنین در آشپزی استفاده می شود. طعم و مزه گیاه آویشن بطوری است که غذا را خوشمزه می کند. گیاه آویشن از برگ های نازکی همراه با گل های سفید به وجو می آید.

تاریخچه ادویه آویشن:

تاریخ استفاده از ادویه آویشن به قرون وسطی بر می گردد در آن زمان مردم فرانسه، ایتالیا و حتی کشورهای اسپانیایی زبان از آویشن برای درمان دردهایی همچون سرفه و سوء هاضمه استفاده می کردند. رفته رفته استفاده از آویشن به دلیل خواص درمانی گسترش پیدا کرد، و در سراسر پهنه جهان از این ادویه برای بهبود دردها استفاده می شود، حتی در کشور آمریکا گیاه آویشن را دم می کردند و برای درمان ریه و سرفه و حتی سرماخوردگی استفاده می کردند. هنوز هم استفاده از ادویه آویشن محبوبیت فوق العاده ای دارد.

ادویه آویشن و نحوه رشد آن:

آویشن نوعی درختچه ی وحشی است، که معمولا در بیابان ها رشد و نمو پیدا می کند. این درختچه کوتاه ولی در عین حال پرشاخه دارای برگ های نازکی است. این گیاه برای رشد به آفتاب کامل نیاز دارد این گیاه به هنگام رشد در فصل تابستان دارای گل های سفید چتری مانند می باشد.

نحوه کاشت این گیاه به این صورت است که تخم آویشن را در فصل بهار و یا تابستان در زمین ماسه ای می کارید و بعد از مدتی گیاه رشد می کند. ارتفاع این درختچه به حدود ۳۰ الی ۴۰ سانتیمتر می رسد. نکته ای که وجود دارد این است زمانی که برگ های آویشن تازه هستند می توانید از آنها استفاده کنید یعنی زمانی که گلهای گیاه به درستی باز نشده اند در آن زمان است که آویشن دارای طعم و مزه ی خاصی است. طریقه مصرف به این شکل است که برگ ها را چیده و پس از تمیز کردن و شستشو بر روی دستمالی می ریزند تا خشک شود و پس از خشک کردند خرد و یا آسیاب کرده و مورد استفاده قرار می دهند.

خواص ادویه اویشن:

آویشن دارای خواص بیشماری است که در ذیل به برخی از آنها اشاره خواهیم نمود.

  1. آویشن و خاصیت آن در مقابله با نفخ معده.
  2. درمان سوء هاضمه و سرماخوردگی و بهبود ریه ها.
  3. استفاده از آویشن برای تعریق زیاد پاها.
  4. بهبود گلود درد و همچنین در جلوگیری از ضعف نیز موثر است.
  5. تنظیم دستگاه گوارش و فشار خون.
  6. کاهش درد قاعدگی و …
کاربرد ادویه اویشن:

از آویشن برای درمان بیماری و همچنین برای آشپزی استفاده می شود. استفاده از آویشن سبب می شود غذاهای شما طعم و عطری خاصی به خود بگیرند. طبق تحقیقات به عمل آمده گیاه آویشن دارای اثر مهار کننده بر روی باکتری هایی دارد که سبب بیماری می شوند. دم نوش اویشن دارای خاصیت ضد عفونی کنندگی است.

پودر فلفل سفید
به سبد خرید افزوده شد!
ناموجود
۸۹,۸۰۰
۶٪
۸۴,۴۱۲ تومان
پودر فلفل سفید
فلفل سفید یک درختچه‌ بالا رونده‌ و خودرو و وحشی است که در مناطق مختلف هند می‌ روید. گل‌ های آن سفید و به صورت سنبله و میوه آن گرد و کوچکتر از نخود، ابتدا به رنگ سبز و پس از رسیدن به رنگ قرمز تیره در می‌ آید و به شکل خوشه‌ ای از ساقه آویزان می‌شود.برای به دست آوردن فلفل سفید، هنگامی که دانه‌ ها کاملا رسیده و به رنگ کبود متمایل به قرمز تیره باشند. دانه‌ ها را در آب قرار می‌ دهند تا خیس بخورند. سپس تنها مغز دانه‌ ها باقی می‌مانند که در جریان خشک شدن رنگ سفید متمایل به زرد پیدا می‌کنند.فلفل سفید و سیاه چه فرقی باهم دارند:فلفل سفید و سیاه، هر دو میوه گیاه فلفل در آسیای جنوبی هستند. اما در روش فرآوری با هم متفاوتند. دانه‌ های فلفل سفید بر روی گیاه می‌ مانند تا برسند. سپس چند روز در کیسه‌ های آب گذاشته شده تا پوست بیرونی‌ شان نرم‌ شود. پس از آن، جلوی آفتاب گذاشته‌ می‌ شوند تا سفید شوند.فلفل سیاه میوه نارس بوته فلفل است که سبز رنگ است. این فلفل را پخته و خشک می‌کنند تا پوستش سیاه و چروک شود. برعکس، فلفل سفید میوه رسیده بوته فلفل است که زمانی که بربوته است رنگش قرمز تیره است. این فلفل حدود ۱۵ روز در آب خیسانده‌ می‌ شود و بعد از آن پوستش شروع به افتادن می‌کند. وقتی که پوست می‌ افتد، دانه سفید درون فلفل همان چیزی است که خشک‌ شده و به عنوان فلفل سفید کامل یا پودر مورد استفاده قرار می‌ گیرد.فلفل سیاه و هم سفید مزه تندی دارند. زمانی که به غذا اضافه‌ می‌شوند طعم تند و تیزی به آن می‌ دهند. به‌ هر حال، فلفل سیاه تندتر است و مزه خاک‌ می‌ دهد. از طرف دیگر، فلفل سفید مزه‌ ای تیز و بویی تند دارد. مزه تند فلفل سفید فورا حس‌ می‌شود. فلفل سیاه نیز ممکن است به همان اندازه تند باشد اما شما تندی آن را آرام آرام پس از جویدن متوجه‌ می‌شوید. در واقع، این مسئله به تشخیص مزه شما نیز بستگی‌ دارد.فلفل سفید شکل زیبایی به سس‌ های سفید، سوپ‌ ها و پوره سیب‌ زمینی می‌دهد. این کار برای اینکه ظاهر بهتری به غذاهای روشن بدهد انجام‌ می‌شود درحالی که پوسته‌ های قابل‌ مشاهده فلفل سیاه ممکن‌ است خیلی زیبا نباشند. در غذاهای چینی، تایلندی و فرانسوی، بیشتر از فلفل سفید استفاده‌ می‌شود.خواص ادویه فلفل سفید:فلفل سفید از گیاهان دارویی بسیار قدیم جهان است و دارای طبع گرم و خشک می‌باشد. فلفل سفید فواید زیادی برای سلامت عمومی فرد دارد. فلفل سفید در مقایسه با فلفل سیاه ارزش دارویی بیشتری دارد. فلفل سفید به میزان زیادی در درمان‌ های آیورودای باستانی و چینی، برای درمان آرتروز، مالاریا، یبوست، درد مفاصل، گرفتگی بینی، مسمومیت غذایی، تهوع و وبا استفاده‌ می‌شود. فلفل‌ سفید می‌تواند برای درمان مشکلات گوارشی، مشکلات دندان، درمان دیابت، سردردهای خفیف، سرفه، سرماخوردگی یا حتی کاهش وزن استفاده‌ شود. فلفل سفید حتی برای مشکلات جدی مانند سرطان و مشکلات قلبی نیز راه‌ حل‌هایی در آستین دارد! به‌ هر حال، مهم است که فرد برای رسیدن به نتیجه مطلوب، فلفل سفید را درست و در مقادیر مناسب مصرف‌ کندرقیق‌ کنندهٔ خون، ضد بلغم، ضد نفخ و ضد سرفه است.از فلفل سفید برای تسکین درد دندان، قطره قطره آمدن ادرار، تقویت کبد، تنگی نفس، تقویت حافظه، مسمومیت و تقویت معده نیز استفاده می‌کنند.مضرات مصرف ادویه فلفل سفید:استعمال خارجی فلفل سفید در زنان باردار موجب سقط جنین می‌گردد.افراد مبتلا به بواسیر، زخم معده، گلو درد و خارش‌ های جلدی مجاز به مصرف فلفل سفید نمی‌ باشند.زیاده روی و مصرف بی‌رویه فلفل سفید موجب سردرد، خارش پوستی می‌شود.
پودر سماق قهوه ای
به سبد خرید افزوده شد!
ناموجود
۵۹,۸۰۰
۶٪
۵۶,۲۱۲ تومان
پودر سماق قهوه ای
سماق درختچه کوهستانی است که دارای میوه های خوشه ای به رنگ قرمز و قهوه ای می باشد و از خانواده پسته ایان می باشد. دارای طعم گس می باشد و بعد از رسیدن ترش مزه می شوند. این گیاه معمولا در مناطق مدیترانه‌، جنوب ایتالیا و آسیای شرقی به ویژه در ایران دیده می ‌شود.سماق به صورت خشک و کوبیده به عنوان ادویه مورد استفاده قرار می گیرد و از اجزای اصلی تشکیل دهنده سفره هفت سین ایرانیان می باشد. در قدیم سماق را سماک تلفظ می کردند. در واقع فارسی آن سماک می باشد و در عربی به آن سماق می گویند.سماق دارای انواع مختلفی می باشد، اگر دقت نداشته باشید موجب مسمومیت و خارش می شود.در بعضی از کشورها سماق را به عنوان نوشیدنی تهیه می‌ کنند و برای تسکین درد معده و اختلالات گوارشی موثر می باشد. از نظر طب قدیم، سماق سرد و خشک است. در یونان قدیم برای رنگ آمیزی پارچه های پشمی از چوب سماق استفاده می کردند. همچنین درکشور ایتالیا از سماق برای رنگ دادن به چرم استفاده می کردند.در قدیم میوه سماق را از ساقه خوشه ای آن جدا می کردند و در اثر یه هم سائیدن، پوسته قابل مصرف جدا می شد. ولی امروزه به وسیله آسیا پوسته از هسته جدا می شود و بعد آن را الک می کنند تا دانه های ترش قابل مصرف بدست آید.فواید سماق قهوه ای پروتیین آبی:سماق برای سلامت کبد چرب، لاغری، پوست و مو بسیار مفید می باشد.دم کرده سماق برای تورم گلو و دهان نیز بسیار موثر و مفید می باشد، برای این کار دم کرده سماق را غرغره کنید. همچنین مالیدن سماق به دندان ها باعث تقویت دندان و لثه ها می شود و برای دندان درد مفید می باشد. مشواک زدن با سماق باعث سفیدی دندان می شود.سماق قهوه ای ضد میکروبی می باشد.خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و باعث می شود که از عمل رادیکال های آزاد در بدن جلوگیری می کند. رادیکال های آزاد با تخریب سلول های بدن نقش مهمی در ایجاد سرطان در بدن هستند.سماق قهوه ای برای بیماران دیابتی بسیار مفید می باشد. یکی از مشکلات افراد دیابتی، ترکیب شدن گلوکز( قند خون) با پروتئین های ضروری بدن می باشد و باعث تغییر در ساختار شیمیایی و عملکرد این پروتئین ها می شود. سماق قهوهای تا ۸۰% درصد بروز این مشکل را کاهش می دهد.دندان درد را کاهش می دهد. اشتها را تحریک می کند. ادرار آور می باشد. تب را پایین می آورد. قابض و پاک کننده معده است.برای درمان بیماریهای روماتیسمی و نقرس بسیار مفید است.خون را تصفیه می کند و مواد زائد خون مثل اوره را از بدن خارج می کند.سماق قهوه ای دستگاه گوارش را تقویت می کند. بی اشتهایی و حالت تهوع را از بین می برد. لثه ها را تقویت می کند. از خونریزی معده جلوگیری می کند.آنتی اکسیدان بالای سماق باعث سم زدایی کبد شده و به درمان کبد چرب کمک می کند. دیگر اینکه ویروس هپاتیت B را از بین می برد.سماق قهوه ای از بیماری های قلبی پیشگیری می کند، زیرا مقدار بالایی تانن در آن وجود دارد و تانن باعث می شود که کلسترول و چربی خون بالا کاهش یابد.ویتامین ث بالای موجود در سماق و دمنوش سماق خاصیت چربی سوزی دارد و برای لاغری و کم شدن وزن بسیار مفید می باشد.سماق قهوه ای، اسهال و اسهال خونی را درمان می کند.یکی از مشکلات دوران بارداری حالت تهوع می باشد. برای رفع این مشکل شما می توانید پودر سماق را با زیره و آب سرد مخلوط کنید و میل کنید.باعث کاهش خونریزی رحم در دوران قاعدگی می شود.سماق قهوه ای برای درمان هموروئید یا بواسیر و درمان خونریزی بواسیر بسیار مفید است.خواص سماق قهوه ای برای پوست و مو:سماق قهوه ای دارای مقدار زیادی ویتامین C می باشد و این ویتامین نقش بسیار زیادی در کاهش چین و چروک پوست می شود و باعث جوان شدن پوست صورت می شود.لکه های سفید و قهوه ای پوست صورت را از بین می برد. برای این کار جوشانده برگ، ریشه و ساقه سماق قهوه ای را بر روی لکه های سفید و قهوه ای پوست صورت بمالید.سماق قهوه ای و جوش شیرین را با هم ترکیب کنید و برای درمان کهیر روی آن ها بمالید.عوارض مصرف سماق قهوه ای:میوه تازه سماق می تواند مسمومیت زا باشد و باید خشک آنرا مصرف کرد. توصیه می شود که این چاشنی پر خاصیت را به مقدار زیاد مصرف نکنید زیرا باعث ایجاد یبوست می شود.کسانی که به مصرف آجیل حساسیت دارند، در مصرف سماق هم دقت داشته باشند، زیرا ممکن است در این افراد باعث ایجاد آلرژی بشود.انواع زینتی سماق را مصرف نکنید زیرا باعث بروز خارش در پوست می شود.
پودر زیره سیاه
به سبد خرید افزوده شد!
ناموجود
۹۹,۸۰۰
۶٪
۹۳,۸۱۲ تومان
پودر زیره سیاه

زیره سیاه از جمله گیاهان دوساله است، که معمولا می توان آن را به صورت یکساله نیز برداشت نمود. زیره سیاه از خانواده جعفری به حساب می آید. کاشت آن مستقیما از طریق بذر و بر روی زمین انجام می شود. زیره سیاه در درمان بیماری بسیار مفید است. از زیره سیاه برای درمان و همچنین چاشنی غذا و … استفاده می شود.

تاریخچه ادویه زیره سیاه:

درباره تاریخیچه زیره سیاه اطلاعات دقیقی در دسترسی نیست ولی باید اذعان نمود که زیره از جمله ادویه جاتی به حساب می آید که انسان های ما قبل تاریخ نیز از آنها استفاده می کردند بنابراین دارای پیشینه تاریخی گرانبهایی می باشد. دلیل این ادعا این است که که در قدیم الایام زیره را در خانه های دریاچه ای که انسانهای ما قبل تاریخ در آن سکونت داشتند مورد استفاده قرار می دانند، حتی یونانیان و رومیان باستان از گیاهان زیره بخصوص زیره سیاه به عنوان سبزی استفاده می کردند و می خوردند. رفته رفته به مرور زمان به خواص درمانی آن پی بردند. امروزه استفاده از ان برای درمان بیماری و … موثر است.

مشخصات ادویه زیره سیاه و طریقه رشد و نمو آن:

گیاهی دوساله به حساب می آید. ارتفاع این گیاه در حدود سی تا شصت سانتی متر می باشد. این گیاه دارای ساقه توخالی شیاردار و منصعب از قاعده می باشد، که ریشه ای و دوکی شکل به همراه برگهای نخی و نازک می باشد. برگ های این گیاه بیشتر به شکل سبز روشن می باشد. نحوه کاشت زیزه سیاه به این صورت است که قبل از هر چیز زمین را آماده کاشت زیره سیاه کنید.

توجه داشته باشید که خاک مورد نظر باید مرطوب و دارای ساختمانی نرم و یکنواخت باشد. چنانچه زیره سیاه به صورت مخلوط با سایر گیاهان همچون شوید انجام شود و یا آنکه زیره سیاه بصورت یکساله و انفرادی کاشت شود شما باید این کار را در دو مرحله انجام دهید در مرحله نخست باید شوید را کاشت نموده و سپس در مرحله دوم زیره های دو ساله را کشت نمایید.

فاصله شوید ۲۰ سانتیمتر و میزان بذر مورد نیاز در حدود ۱۰ الی ۱۵کلیو برای هر هکتار است. پس از آن زیره سیاه را در ردیف هایی به فاصله ۴۵ تا ۵۰ سانتی می کارند، مقدار بذر مورد نیاز برای هر هکتار هم ۸ تا ۱۰ کیلو تخمین زده شده است. توجه داشته باشید اگر کاشت گیاه به صورت منفرد انجام شود فاصله ردیف های آن به ۳۰ الی ۴۰ می باشد. برای کاشت گیاه یکساله زیره سیاه فاصله به ۲۰ تا ۲۵ کاهش پیدا می کند. عمق بذر به هنگام کاشت باید دو سانتیمتر باشد.

آرد گندم
به سبد خرید افزوده شد!
ناموجود
۴۹,۸۰۰
۵٪
۴۷,۳۱۰ تومان
آرد گندم
ادویه سیب زمینی سرخ شده
به سبد خرید افزوده شد!
ناموجود
۷۹,۸۰۰
۶٪
۷۵,۰۱۲ تومان
ادویه سیب زمینی سرخ شده
ادویه قورمه سبزی
به سبد خرید افزوده شد!
ناموجود
۵۹,۸۰۰
۶٪
۵۶,۲۱۲ تومان
ادویه قورمه سبزی
ادویه قیمه
به سبد خرید افزوده شد!
ناموجود
۶۹,۸۰۰
۶٪
۶۵,۶۱۲ تومان
ادویه قیمه
پودر فلفل کاپی
به سبد خرید افزوده شد!
ناموجود
۸۹,۸۰۰
۶٪
۸۴,۴۱۲ تومان
پودر فلفل کاپی
چاشنی ماست و خیار
به سبد خرید افزوده شد!
ناموجود
۵۹,۸۰۰
۶٪
۵۶,۲۱۲ تومان
چاشنی ماست و خیار
ادویه شاورما مرغ
به سبد خرید افزوده شد!
ناموجود
۵۹,۸۰۰
۶٪
۵۶,۲۱۲ تومان
ادویه شاورما مرغ
پودر هل
به سبد خرید افزوده شد!
ناموجود
۱۶۹,۸۰۰
۶٪
۱۵۹,۶۱۲ تومان
پودر هل
پودر قند
به سبد خرید افزوده شد!
ناموجود
۳۹,۸۰۰
۶٪
۳۷,۴۱۲ تومان
پودر قند
آرد نخودچی
به سبد خرید افزوده شد!
ناموجود
۳۹,۸۰۰
۶٪
۳۷,۴۱۲ تومان
آرد نخودچی
نشاسته ذرت
به سبد خرید افزوده شد!
ناموجود
۳۹,۸۰۰
۶٪
۳۷,۴۱۲ تومان
نشاسته ذرت
آرد برنج
به سبد خرید افزوده شد!
ناموجود
۸۹,۸۰۰
۶٪
۸۴,۴۱۲ تومان
آرد برنج
پروتئین آبی پرولند
خاص و متمایز بودن را با سرزمین پروتئین آبی تجربه نمایید. ۴۴ دقیقه ای ،سفارش به دست شما می رسونیم.
صفحات فروشگاه
راه‌های ارتباطی
نصب وب‌اپلیکیشن
ساعت ارائه خدمت
ش
۰۹:۳۰ - ۲۰:۳۰
ی
۰۹:۳۰ - ۲۰:۳۰
د
۰۹:۳۰ - ۲۰:۳۰
س
۰۹:۳۰ - ۲۰:۳۰
چ
۰۹:۳۰ - ۲۰:۳۰
پ
۰۹:۳۰ - ۲۰:۳۰
ج
۰۹:۳۰ - ۱۹:۳۰
تهران:بلوار کشاورز،خیابان شهید برادران عبدالله زاده پلاک 10 فروشگاه تعاونی سازمان آب فروشگاه پروتئین آبی پرولند
item
گواهینامه
item
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پروتئین آبی پرولند می‌باشد.
طراحی شده باسایت‌ساز ویترین
سایت‌ساز ویترین