جوجه کبابی تریاکی سینه بدون استخوان :تکه های سینه مرغ سمین و بدون استخوان، مزه دار شده با سس تریاکی ژاپنی و تزئین شده با کنجد سفید پاکستانی
جوجه با سس تریاکی ژاپنی یکی از پر طرف دار ترین مزه های کشور های آسیای شرقی می باشد.
در فرهنگ زبان ژاپنی کلمه تری به معنای درخشش حاصله به وسیله شکر روی غذا در ذهن مردمان نقش بسته و کلمه یاکی نیز به غذای کباب یا گریل شده گفته می شود،از این سو مشخص میگردد که سس تریاکی مزه کمی شیرن و خاصی را داراست.
طعم و مزه این سس بسیار دلچسب است و جزء بهترین و سالم ترین سس ها در سراسر دنیا می باشد.
طعم های متفاوت جوجه کباب